Vragen en antwoorden

Vind hier een antwoord op de vaakst gestelde vragen.

Algemeen

Onze werkwijze bestaat uit zes grote stappen:

  1. U neemt contact met ons op.
  2. Vervolgens bezoeken wij samen met u de locatie.
  3. Wij maken een offerte op op basis van wat u ons vertelt.
  4. U betaalt een voorschot als bevestiging.
  5. Drie dagen voor het event geeft u ons het definitief aantal gasten door.
  6. Op de dag zelf geniet u van het feest terwijl wij alles voor u voorzien.

Uiteraard, dat is onze sterkte. Vanaf het eerste gesprek tot het moment waarop het laatste transport op de locatie vertrekt, kunt u op ons rekenen. Wij zoeken mee naar de gepaste locatie, kleden deze aan, zorgen voor gepaste catering op basis van uw wensen, verlangens en budget, bedienen uw gasten vlot en beleefd en ruimen na afloop alles op.

Hoelang het duurt voor u een offerte ontvangt, hangt af van het tijdstip en de omvang van uw event. Vraagt u in de zomer een offerte voor een beurs met 1.000 gasten, zal dit iets langer duren dan wanneer u op een rustiger moment een offerte aanvraagt voor een privéfeest met 50 genodigden. We beloven echter om u steeds zo spoedig mogelijk een gedetailleerde prijsberekening af te leveren.

Hoelang op voorhand u moet reserveren, hangt uiteraard af van de omvang van uw evenement. Voor een beperkt privéfeest is het voldoende om een week op voorhand definitief te reserveren, voor een groot bedrijfsfeest of beurs neemt u best enkele maanden op voorhand contact met ons op.

Hoeveel u gemiddeld per gast betaalt, hangt af van verschillende factoren: de omvang, de locatie, de aankleding, het soort catering,…. U kunt dus best een offerte aanvragen voor een gedetailleerde prijsberekening. Door onze jarenlange ervaring weten we intussen dat de gemiddelde kostprijs per persoon vaak schommelt tussen 50 en 70 euro, exclusief personeel.

Catering De Smaak verzorgt uw feest vanaf 30 gasten. Met onze uitgebreide mogelijkheden en ons flexibel team kunnen we tot 2.000 gasten per event bedienen.

Het is voldoende om ons drie dagen voor het event het definitief aantal gasten door te geven. Uiteraard is het wel belangrijk om vanaf het eerste gesprek aan te geven in welke orde van grootte we moeten denken.

U kunt uw dranken zelf voorzien, maar hiervoor rekenen we wel stockgeld aan.

Copyrights Catering De Smaak | Website door Sales at SizePrivacybeleid