Brasserie Ciconia

Hartje Schoten
Tot 120 personen
Recent vernieuwd

Geweldige gastronomie in een sfeervolle setting

Gastronomische gerechten uit de Belgische keuken

Met uw feest bij Brasserie Ciconia in Schoten kiest u voor eigentijdse en gastronomische gerechten; stuk voor stuk pareltjes uit de Belgische keuken, steeds bereid met dagverse producten. Tijdens een menubespreking vooraf worden de mogelijkheden overlopen. Zo weet u perfect wat u mag verwachten en kunt u de smaakpapillen van uw gasten op voorhand prikkelen. Ook aan vegetarische genodigden wordt gedacht.

Vlotte en vriendelijke bediening

Bij Said, Lizy en het hele team komen de gasten op de eerste plaats. De medewerkers in de keuken bereiden al uw gerechten met liefde, hun collega’s in de zaal brengen deze steeds met een glimlach tot bij u. Geen vraag is teveel, geen stap is te ver voor dit vriendelijk team. Onze inspanning zorgt voor uw ontspanning. Gelooft u het niet? Kijk dan maar eens naar de recensies op de Facebookpagina.

Verschillende opties in een prachtig kader

In het zonnetje op het terras met zicht op de prachtige tuin, uit de wind onder de pergola, gezellig binnen in het restaurant of rustig in de feestzaal? Brasserie Ciconia biedt voor elk seizoen en voor elke groep de gepaste ruimte. Welke plek u ook verkiest, door de recente make-over komt u overal terecht in een prachtige setting. Het team van Catering De Smaak maakt het plaatje voor u compleet.

Copyrights Catering De Smaak | Website door Sales at SizePrivacybeleid