Trouwfeest

Service op maat
Van A tot Z
Gratis offerte

Meer dan catering

Op de mooiste dag van uw leven neemt Catering De Smaak uw zorgen volledig uit handen. Van het zoeken naar de gepaste locatie tot de decoratie op tafel; wij zorgen ervoor.

Uw feest is ons vak, van A tot Z!

Wij luisteren naar u

Geen standaard concepten die we uit de kast nemen, maar een volledig trouwfeest op maat door eerst uitvoerig te luisteren naar uw wensen en verlangens.

Als klant staat u centraal!

Gratis offerte

Hoewel we elke offerte op maat maken, is deze volledig gratis. Vraag ons gerust naar een voorstel, wij zijn ervan overtuigd dat u voor ons kiest!

Ja, ik wil … een zorgeloze huwelijksdag

Leef in alle rust toe naar uw trouwdag

Het huwelijk is de mooiste dag in een mensenleven. Daar horen plezier, emoties, lekker eten en drinken en familie en vrienden bij, maar zeker geen zorgen en stress. Doe daarom beroep op Catering De Smaak. Wij organiseren uw totaalfeest van A tot Z, waarbij we geen enkel detail over het hoofd zien. Door onze gestructureerde aanpak weet u op voorhand perfect wat u mag verwachten, zonder verrassingen.

Ruime keuze aan dagverse wereldkeuken

Een verfijnde barbecue, gezellige foodtrucks, een walking dinner met wereldse invloeden of liever wat traditioneler, bij Catering De Smaak is er voor ieder wat wils. Koude en warme hapjes zullen de smaakpapillen van uw gasten een eerste keer prikkelen en met het heerlijk dessert sluiten wij het culinair gedeelte in stijl af. Uw trouwfeest in een bepaald thema? Geen probleem, wij werken het uit!

Vlotte service van begin tot einde

Vanaf het eerste contact tot het moment dat de laatste slinger opgeruimd is, staat ons ervaren team tot uw dienst. Op de trouwdag zelf zorgen onze vriendelijke en professionele medewerkers voor een succesvolle en vlotte bediening. Van heel chique tot wat losser, ons flexibel en beleefd team past zich aan aan de omstandigheden die u verkiest. Onze inspanning zorgt voor uw ontspanning.

De perfecte locatie

Een geslaagd huwelijk begint bij de juiste setting. Hiervoor werkt Catering De Smaak samen met professionele partnerlocaties. Kiest u de locatie liever zelf? Geen probleem, wij zorgen voor de gepaste aankleding!

Veelgestelde vragen

Treedt u binnenkort in het huwelijksbootje, maar hebt u nog vragen over onze service op maat? Misschien vindt u het antwoord bij de veelgestelde vragen. Nog niet gevonden wat u zocht? Neem dan gerust contact met ons op!

Klant is koning

 

"Het beste ooit!"

Af tot in de puntjes! Leuk als u na uw event van de gasten te horen krijgt dat dit het beste ooit was. Thanks aan Said en zijn team!

M. Permantier

"Ik stond perplex!"

Ik had het sowieso heel goed verwacht, werd ook doorgestuurd door vrienden. Toch stond ik op het einde van de avond perplex door de sfeer, het lekkere eten en de fantastische service die u krijgt. De moeite waard, 11 op 10!

B. Biba

"Amazing and heavenly!"

Amazing and heavenly food! Can’t wait to come back!

M. Belaich

Copyrights Catering De Smaak | Website door Sales at SizePrivacybeleid