Festivals en concerten

Service op maat
Van A tot Z
Gratis offerte

Meer dan catering

Een festival of concert is een totaalervaring, waarvan catering een belangrijk deel uitmaakt. Catering De Smaak neemt dit gedeelte volledig uit uw handen.

Uw evenement is ons vak, van A tot Z!

Wij luisteren naar u

Geen standaard concepten die we uit de kast nemen, maar een volledig evenement op maat door eerst uitvoerig te luisteren naar uw wensen en verlangens.

Als klant staat u centraal!

Gratis offerte

Hoewel we elke offerte op maat opmaken, is deze volledig gratis. Contacteer ons gerust voor een voorstel, wij zijn ervan overtuigd dat u voor ons kiest!

De juiste catering voor een totaalbeleving

Culinaire verwennerij versterkt muzikale ervaring

Wat maakt een restaurantervaring geslaagd? Uiteraard het eten, maar ook de setting en de muziek. Bij een concert of festival is dit net hetzelfde, maar dan omgekeerd. Dergelijke evenementen zijn een totaalervaring, waarbij het ene ingrediënt het andere versterkt. Dit betekent evenwel dat één slecht ingrediënt de hele ervaring neerhaalt. Met Catering De Smaak moet u zich alvast geen zorgen maken over het culinaire aspect.

Legacy in samenwerking met Wout Bru

Als eerste stap luisteren wij naar uw wensen en verlangens en vernemen we graag welk budget u voor ogen hebt. Op basis daarvan gaan wij aan de slag om het perfecte concept uit te werken om de festivalgangers een totaalbeleving te bezorgen. Vraag het maar aan de VIP’s van The Day Before Tomorrow, waarvoor wij recent de catering deden. Op Legacy werkten we hiervoor zelfs samen met Wout Bru.

Steeds tot in de puntjes verzorgd

Van lokaal dorpsfestival tot groot concert of internationaal festival. Hoe klein of groot uw evenement ook is, wij garanderen steeds een uitmuntende service: heerlijke catering, een sfeervolle aankleding en een vlotte bediening. Vanaf het eerste contact tot het moment dat het laatste glas opgeruimd is, staat ons ervaren team tot uw dienst. Onze inspanning zorgt voor uw tevreden bezoekers.

De perfecte locatie

Een geslaagd evenement begint bij de juiste setting. Hiervoor werkt Catering De Smaak samen met professionele partnerlocaties. Kiest u de locatie liever zelf? Geen probleem, wij zorgen voor de gepaste aankleding!

Veelgestelde vragen

Organiseert u binnenkort een festival of concert, maar hebt u nog vragen over onze service op maat? Misschien vindt u het antwoord bij de veelgestelde vragen. Nog niet gevonden wat u zocht? Neem dan gerust contact met ons op!

Klant is koning

 

"Het beste ooit!"

Af tot in de puntjes! Leuk als u na uw event van de gasten te horen krijgt dat dit het beste ooit was. Thanks aan Said en zijn team!

M. Permantier

"Ik stond perplex!"

Ik had het sowieso heel goed verwacht, werd ook doorgestuurd door vrienden. Toch stond ik op het einde van de avond perplex door de sfeer, het lekkere eten en de fantastische service die u krijgt. De moeite waard, 11 op 10!

B. Biba

"Amazing and heavenly!"

Amazing and heavenly food! Can’t wait to come back!

M. Belaich

Copyrights Catering De Smaak | Website door Sales at SizePrivacybeleid