Bedrijfsfeest

Service op maat
Van A tot Z
Gratis offerte

Meer dan catering

Work hard, play harder. Daarom neemt Catering De Smaak de zorgen rond uw bedrijfsfeest volledig uit handen. Van het zoeken naar de gepaste locatie tot de decoratie op tafel; wij zorgen ervoor.

Uw feest is ons vak, van A tot Z!

Wij luisteren naar u

Geen standaard concepten die we uit de kast nemen, maar een volledig bedrijfsfeest op maat door eerst uitvoerig te luisteren naar uw wensen en verlangens.

Als klant staat u centraal!

Gratis offerte

Hoewel we elke offerte op maat maken, is deze volledig gratis. Vraag ons gerust naar een voorstel, wij zijn ervan overtuigd dat u voor ons kiest!

Quality time met de collega’s

Work hard, play harder

Een bedrijfsfeest is de ideale manier om uw collega’s op een informele manier te leren kennen en zorgt ervoor dat de werknemers zich kunnen ontspannen. Natuurlijk is dit enkel mogelijk als iedereen ten volle van het feest kan genieten, zonder zich zorgen te moeten maken. Bij Catering De Smaak zorgen we hiervoor! Vraag dat gerust aan onder meer Acerta, zij legden hun geweldig personeelsfeest in onze handen.

Volledig op maat

Een jaarlijks personeelsfeest, een opening, iemand die met pensioen gaat of een feest om uw werknemers te bedanken voor de geleverde inspanningen? Wat de reden ook is, bij Catering De Smaak zit u altijd goed. Wij luisteren naar uw wensen en verlangens en vernemen graag welk budget u voor ogen hebt. Op basis daarvan gaan wij aan de slag om het perfecte concept op de perfecte locatie uit te werken.

Steeds tot in de puntjes verzorgd

Een bedrijfsfeest voor dertig personen met barbecue of één met driegangendiner voor tweehonderd gasten. Hoe klein of groot uw feest ook is, wij garanderen steeds een uitmuntende service: heerlijke catering, een sfeervolle aankleding en een vlotte bediening. Vanaf het eerste contact tot het moment dat het laatste glas opgeruimd is, staat ons ervaren team tot uw dienst. Onze inspanning zorgt voor uw ontspanning.

De perfecte locatie

Een geslaagd bedrijfsevent begint bij de juiste setting. Hiervoor werkt Catering De Smaak samen met professionele partnerlocaties. Kiest u de locatie liever zelf? Geen probleem, wij zorgen voor de gepaste aankleding!

Veelgestelde vragen

Staat er binnenkort een bedrijfsfeest op de kalender, maar hebt u nog vragen over onze service op maat? Misschien vindt u het antwoord bij de veelgestelde vragen. Nog niet gevonden wat u zocht? Neem dan gerust contact met ons op!

Klant is koning

 

"Het beste ooit!"

Af tot in de puntjes! Leuk als u na uw event van de gasten te horen krijgt dat dit het beste ooit was. Thanks aan Said en zijn team!

M. Permantier

"Ik stond perplex!"

Ik had het sowieso heel goed verwacht, werd ook doorgestuurd door vrienden. Toch stond ik op het einde van de avond perplex door de sfeer, het lekkere eten en de fantastische service die u krijgt. De moeite waard, 11 op 10!

B. Biba

"Amazing and heavenly!"

Amazing and heavenly food! Can’t wait to come back!

M. Belaich

Copyrights Catering De Smaak | Website door Sales at SizePrivacybeleid