Overige events

Service op maat
Van A tot Z
Gratis offerte

Meer dan catering

Een event is een totaalervaring, waarvan catering een belangrijk onderdeel uitmaakt. Catering De Smaak neemt dit volledig uit uw handen en doet veel meer.

Uw evenement is ons vak, van A tot Z!

Wij luisteren naar u

Geen standaard concepten die we uit de kast nemen, maar een volledig evenement op maat door eerst uitvoerig te luisteren naar uw wensen en verlangens.

Als klant staat u centraal!

Gratis offerte

Hoewel we elke offerte op maat maken, is deze volledig gratis. Vraag ons gerust naar een voorstel, wij zijn ervan overtuigd dat u voor ons kiest!

Catering De Smaak, uw partner voor elk event

Scheldeprijs en Belgian Knockout als tevreden referenties

Het ontbijt, de grote tent en een VIP-locatie aan de finish; voor de internationale wielerwedstrijd Scheldeprijs werkte Catering De Smaak verschillende concepten uit. Tijdens de Belgian Knockout, een internationaal golftoernooi, bedienden we 8.000 gasten op 8 dagen. Samen met Wout Bru verwenden we de gasten culinair op een evenement in theater Elckerlyc. U ziet, voor elk event bieden wij de gepaste oplossing.

Volledig op uw maat

Franse, Oosterse of Spaanse keuken, een barbecue, enkele foodtrucks, een walking diner of liever een verfijnd driegangenmenu? Als eerste stap luisteren wij naar uw wensen en verlangens en vernemen we graag welk budget u voor ogen hebt. Op basis daarvan gaan wij aan de slag om het perfecte concept uit te werken om de gasten op uw event een totaalbeleving te bezorgen.

Vlotte service van begin tot einde

Vanaf het eerste contact tot wanneer het laatste transport vertrekt, staat ons ervaren team tot uw dienst. Op de dag van het evenement zorgen onze vriendelijke en professionele medewerkers voor een succesvolle en vlotte bediening. Van heel chique tot wat losser, ons flexibel en beleefd team past zich aan aan de omstandigheden die u verkiest. Onze inspanning zorgt voor uw ontspanning.

De perfecte locatie

Een geslaagd evenement begint bij de juiste setting. Hiervoor werkt Catering De Smaak samen met professionele partnerlocaties. Kiest u de locatie liever zelf? Geen probleem, wij zorgen voor de gepaste aankleding!

Veelgestelde vragen

Organiseert u binnenkort een evenement, maar hebt u nog vragen over onze service op maat? Misschien vindt u het antwoord bij de veelgestelde vragen. Nog niet gevonden wat u zocht? Neem dan gerust contact met ons op!

Klant is koning

 

"Het beste ooit!"

Af tot in de puntjes! Leuk als u na uw event van de gasten te horen krijgt dat dit het beste ooit was. Thanks aan Said en zijn team!

M. Permantier

"Ik stond perplex!"

Ik had het sowieso heel goed verwacht, werd ook doorgestuurd door vrienden. Toch stond ik op het einde van de avond perplex door de sfeer, het lekkere eten en de fantastische service die u krijgt. De moeite waard, 11 op 10!

B. Biba

"Amazing and heavenly!"

Amazing and heavenly food! Can’t wait to come back!

M. Belaich

Copyrights Catering De Smaak | Website door Sales at SizePrivacybeleid