Beurzen

Service op maat
Van A tot Z
Gratis offerte

Meer dan catering

Kwalitatieve catering vergroot de tevredenheid op een beurs. Catering De Smaak neemt deze zorg uit handen. Van het geschikte concept tot een vlotte bediening, wij zorgen ervoor.

Uw beurs is ons vak, van A tot Z!

Wij luisteren naar u

Geen standaard concepten die we uit de kast nemen, maar een volledige beurs op maat door eerst uitvoerig te luisteren naar uw wensen en verlangens.

Als klant staat u centraal!

Gratis offerte

Hoewel we elke offerte op maat maken, is deze volledig gratis. Vraag ons gerust naar een voorstel, wij zijn ervan overtuigd dat u voor ons kiest!

Vergroot uw netwerk, niet uw zorgen

Batibouw als tevreden referentie

Een beurs is de ideale manier om uw netwerk uit te breiden en nieuwe contacten te leggen. Door beroep te doen op Catering De Smaak, kunnen u en uw gasten op een gemoedelijke en rustige manier de beurs beleven. Dat mocht de organisatie van Batibouw recent ervaren, toen ze de catering in onze handen legden.

Volledig op maat

Een beurs moet de waarden en troeven van de sector uitstralen. Kwalitatief en selectief gekozen catering verlengt daarbij niet alleen het beursbezoek, het vergroot ook de globale tevredenheid van bezoekers. Wij luisteren naar uw wensen en verlangens en vernemen graag welk budget u voor ogen hebt. Op basis daarvan gaan wij aan de slag om de perfecte beurs op de perfecte locatie uit te werken.

Steeds tot in de puntjes verzorgd

Een reusachtige beurs in een evenementenhal of een beperkt seminarie met aansluitende receptie? Hoe klein of groot uw beurs ook is, wij garanderen steeds een uitmuntende service: heerlijke catering, een sfeervolle aankleding en een vlotte bediening. Vanaf het eerste contact tot het moment dat de laatste rode loper opgeruimd is, staat ons ervaren team tot uw dienst. Onze inspanning zorgt voor uw ontspanning.

De perfecte locatie

Een geslaagde beurs begint bij de juiste setting. Hiervoor werkt Catering De Smaak samen met professionele partnerlocaties. Kiest u de locatie liever zelf? Geen probleem, wij zorgen voor de gepaste aankleding!

Veelgestelde vragen

Organiseert u binnenkort een beurs of netwerkevent, maar hebt u nog vragen over onze service op maat? Misschien vindt u het antwoord bij de veelgestelde vragen. Nog niet gevonden wat u zocht? Neem dan gerust contact met ons op!

Klant is koning

 

"Het beste ooit!"

Af tot in de puntjes! Leuk als u na uw event van de gasten te horen krijgt dat dit het beste ooit was. Thanks aan Said en zijn team!

M. Permantier

"Ik stond perplex!"

Ik had het sowieso heel goed verwacht, werd ook doorgestuurd door vrienden. Toch stond ik op het einde van de avond perplex door de sfeer, het lekkere eten en de fantastische service die u krijgt. De moeite waard, 11 op 10!

B. Biba

"Amazing and heavenly!"

Amazing and heavenly food! Can’t wait to come back!

M. Belaich

Copyrights Catering De Smaak | Website door Sales at SizePrivacybeleid