Privéfeest

Service op maat
Van A tot Z
Gratis offerte

Meer dan catering

Hebt u iets te vieren, dan neemt Catering De Smaak uw zorgen volledig uit handen. Van het zoeken naar de gepaste locatie tot de decoratie op tafel, wij zorgen ervoor.

Uw feest is ons vak, van A tot Z!

Wij luisteren naar u

Geen standaard concepten die we uit de kast nemen, maar een volledig feest op maat door eerst uitvoerig te luisteren naar uw wensen en verlangens.

Als klant staat u centraal!

Gratis offerte

Hoewel we elke offerte op maat opmaken, is deze volledig gratis. Contacteer ons gerust voor een voorstel, wij zijn ervan overtuigd dat u voor ons kiest!

Privéfeest klein of groot: wij zijn uw redder in nood!

Leef in alle rust toe naar uw feest

Uw privéfeest, hoe groot of klein ook, moet een topdag worden. Daar horen plezier, emoties, lekker eten en drinken en familie en vrienden bij, maar zeker geen zorgen en stress. Doe daarom beroep op Catering De Smaak. Wij organiseren uw totaalfeest van A tot Z, waarbij we geen enkel detail over het hoofd zien. Door onze gestructureerde aanpak weet u op voorhand perfect wat u mag verwachten, zonder verrassingen.

Volledig op uw maat

Bent u jarig, wordt uw baby gedoopt, doet uw kind zijn communie, staat er een jubileum op de kalender of wilt u zomaar een feest geven? Wat de reden voor uw privéfeest ook is, bij Catering De Smaak zit u altijd goed. Uw feest in een bepaald thema? Geen probleem, wij werken het uit! Op basis van uw wensen, verlangens en budget gaan wij aan de slag om het perfecte feest op de perfecte locatie uit te werken.

Steeds tot in de puntjes verzorgd

Een tuinfeest voor honderd personen of een doopsel met driegangendiner voor dertig gasten. Hoe klein of groot uw privéfeest ook is, wij garanderen steeds een uitmuntende service: heerlijke catering, een sfeervolle aankleding en een vlotte bediening. Vanaf het eerste contact tot het moment dat de laatste slinger opgeruimd is, staat ons ervaren team tot uw dienst. Onze inspanning zorgt voor uw ontspanning.

De perfecte locatie

Een geslaagd feest begint bij de juiste setting. Hiervoor werkt Catering De Smaak samen met professionele partnerlocaties. Kiest u de locatie liever zelf? Geen probleem, wij zorgen voor de gepaste aankleding!

Veelgestelde vragen

Staat er binnenkort een privéfeest op de kalender, maar hebt u nog vragen over onze service op maat? Misschien vindt u het antwoord bij de veelgestelde vragen. Nog niet gevonden wat u zocht? Neem dan gerust contact met ons op!

Klant is koning

 

"Het beste ooit!"

Af tot in de puntjes! Leuk als u na uw event van de gasten te horen krijgt dat dit het beste ooit was. Thanks aan Said en zijn team!

M. Permantier

"Ik stond perplex!"

Ik had het sowieso heel goed verwacht, werd ook doorgestuurd door vrienden. Toch stond ik op het einde van de avond perplex door de sfeer, het lekkere eten en de fantastische service die u krijgt. De moeite waard, 11 op 10!

B. Biba

"Amazing and heavenly!"

Amazing and heavenly food! Can’t wait to come back!

M. Belaich

Copyrights Catering De Smaak | Website door Sales at SizePrivacybeleid