Uw eigen locatie

In heel Vlaanderen
U kiest
Wij kleden aan

Bij u thuis of op een zelfgekozen locatie

U kiest de locatie, wij kleden ze aan

Hebt u een prachtige tuin, een grote living, een sportkantine of nog een andere locatie waar u een feest wil geven? Laat het ons weten, wij gaan graag samen met u ter plaatse om de mogelijkheden te bekijken. Wij kleden deze locatie volledig aan volgens uw wensen en verlangens en zorgen voor de nodige materialen zoals stoelen, bestek en porselein. Ook extra keukentoestellen zoals barbecues worden door ons geleverd.

Vlotte service van begin tot einde

Vanaf het eerste contact tot wanneer het laatste transport vertrokken is, staat ons ervaren team tot uw dienst. Wij bouwen de locatie volledig op, zorgen voor de catering en bedienen uw gasten steeds met een glimlach. Het enige wat u moeten is uw genodigden verwelkomen, uw benen onder tafel schuiven en genieten. Onze inspanning zorgt voor uw ontspanning.

Nergens beter dan thuis

Hoeveel uur per week bent u thuis? “Niet veel”, is waarschijnlijk het antwoord. Kies daarom voor een feest bij u thuis! Bovendien is uw gewenste datum steeds beschikbaar, moet u geen BOB voorzien, kunnen de kinderen op tijd in bed en creëert u een huiselijke sfeer. “Maar wat met alle rommel?” Het enige wat Catering De Smaak achterlaat, zijn goede herinneringen en een gelukzalig gevoel.

Copyrights Catering De Smaak | Website door Sales at SizePrivacybeleid